fbpx

Menyegzőre Felkészítő Workshop Menyasszonyoknak

hogy felkészült nyugalomban és édes boldogságban teljen az álom-esküvő megszervezése az elejétől a végéig

Két napos intenzív workshop esküvőre készülődő Menyasszonyok számára, ahol részletes információkat kapsz arról, hogy miként és hogyan érdemes haladni az esküvőtök szervezésével, hogy végig könnyű dolgod legyen, ill. átláthatóvá váljon minden apró teendő és lépés.

A két napos interaktív workshopot egy tapasztalt, ma is működésbe lévő Esküvőszervező tartja, aki átadja tudása legjavát, szakmai tapasztalatait és személyre szabott hasznos tanácsokkal, gyakorlatba ültethető tippekkel segít Téged a két nap során végig.

Mi ez pontosan:

Akkor érdemes eljönnöd, ha:

Miről lesz szó

a Menyegzőre Felkészítő Workshop-on?

Ki tartja a workshop-ot?

Hajnik Ágota, Esküvőszervező, a MenyegzőreFel alapítója és a Menyegzői Tervező Napló szerzője.

Szenvedélyesen szeretem az esküvők és rendezvények világát.

Szívügyem a Jegyespárok boldogsága. Nincs annál nagyobb öröm számomra, ha tudásom legjavával szolgálhatok két szerelmes szívet, ha munkámmal könnyebbé és boldogabbá tehetem a hozzám forduló Jegyespárok életét és egy őszintén boldog élménnyé varázsolhatom életük legszebb napját, amire mindig óriási öröm bármikor visszagondolni, újra átélni az évfordulók és a szürke hétköznapok során.

Azért hoztam létre a Menyegzőre Felkészítő workshop-ot, hogy azok számára is tudjak átfogó segítséget nyújtani személyes formában, akik nem tudnának vagy nem szeretnének egy teljes körű esküvőszervezői megbízást kifizetni, de az esküvőjüket igazán fontosnak tartják és szeretnék a készülődés időszakát nyugalommal, örömteljesen megélni, ahogy magát a Nagy Napot is.

Azért sűrítettem bele a tudásom legjavát ebbe a 2 napba, hogy a lehető legtöbb információt és szakmai tanácsot át tudjam adni Neked, személyre szabottan a Ti esküvői elképzeléseitekhez igazítva.

A két nap során nem csak előadásokat fogsz hallani tőlem, hanem adok teret a kérdéseknek és a második nap végén közösen, egy műhelymunka keretein belül állítjuk össze a Ti Nagy Napotok Forgatókönyvét.

Gyere el a Menyegzőre Felkészítő Workshop-ra

és távozz egy felszabadult boldogsággal a két nap után rengeteg tudással, személyre szabott tanácsokkal, hogy a Nagy Naphoz vezető út valóban örömteljes, átlátható legyen.

Időpont:

2021. nov. 20-21.
(szombat-vasárnap)

Helyszín:

Budapest

 

Ár:

bruttó 50.000 Ft (a 2 teljes napra)

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Barátnői kedvezmény: Gyertek a barátnőddel együtt, aki szintén esküvőre készül és ketten együtt 85.000 Ft-ért vehették részt a két napos workshop-on.

Normál esetben ez az összeg nálam egy 2 órás esküvői tanácsadás árának felel meg, most ezért az árért 2 teljes napot kapsz, egy hatalmas tudásanyaggal és rengeteg személyre szabott tanáccsal, ötletekkel és egy kristálytiszta útmutatóval a tökéletes Nagy Naphoz.

Nem az a drága, hogy egy ilyen alkalomra, vagy egy személyre szabott tanácsadásra pénzt adtok ki, hanem az a tanulópénz, amivel átverhetőek vagytok és megtéveszthetőek, mert teljesen járatlanok vagytok az esküvőszervezésben és így nagy valószínűséggel több százezer forintot dobtok ki feleslegesen úgy az ablakon, hogy azt bármi másra, akár egy szép nászútra is költhetnétek.

A költségek okos felosztása egy fontos része a szervezésnek és én ehhez minden információt átadok, hogy kellő körültekintéssel tudjatok döntéseket hozni és okosan tudjátok felhasználni a rendelkezésetekre álló büdzsét.

Biztosítsd be a helyed a workshop-ra a lenti űrlap kitöltésével.

Mi történik, miután kitöltöd az űrlapot?

1, Töltsd ki az itt található űrlapot és nyomj a „Jelentkezek a workshop-ra” feliratú gombra. A címed a számla kiállításához szükséges.

Ha szeretnél heti szinten rengeteg hasznos esküvői tanácsot, bennfentes esküvői tippeket kapni, akkor iratkozz fel a Menyegzői Hírlevelekre is.

2, Kapsz egy automatikus levelet a sikeres jelentkezésről, amiben minden fizetési információt megtalálsz.

Ha nem találod a levelet, nézz be a spam vagy a promóciók mappába is, mert sokszor ott landolnak a kiküldött leveleink.

3, Utald át a Menyegzőre Felkészítő Workshop árát, közleménybe írd a neved. Barátnői kedvezmény érvényesítéséhez a közleményben szerepeljen a Barátnőd neve.

4, Amint beérkezik hozzánk a Workshop ára, még aznap küldünk egy értesítő levelet a sikeres befizetésről és elküldjük e-mail-en a számlát.

5, A Workshop előtt érkezni fog hozzád e-mail-en egy kérdőív, amelyben kérdéseket teszek fel az esküvőtökkel kapcsolatban, ill. leírhatod már előzetesen is a témával kapcsolatos kérdéseidet, elakadásaitokat, amelyekre válaszolok a workshop-on és úgy építem fel a két nap információit, hogy a lehető leghasznosabb legyen számodra.

6, Gyere el a Menyegzőre Felkészítő Workshopra és érezd jól magad. 🙂 Készülj bátran kérdésekkel az esküvőtökkel kapcsolatban, hogy minél több információval, tanáccsal távozhass egy felszabadult boldogsággal a két nap után.

Ha valami kérdésed, aggodalmad lenne, keresd bátran Hajnik Ágotát, a MenyegzőSzervezőt az alábbi elérhetőségeken:

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva | MenyegzőreFel

Esküvői büdzsé kezelő komplex táblázatok + videó

Átfogó információs anyag, 6 db letölthető táblázat és egy hosszabb videó, hogy minden szempontot figyelembe vegyetek a kiadások feltérképezésénél és tudatosan, hatékonyan tudjátok tervezni, használni az esküvőre szánt költségkeretet.