fbpx

Esküvői Tanácsadás

Ha elakadtatok a szervezés során és ez nagyon aggaszt, frusztrál Titeket, nem tudjátok mikor-merre induljatok tovább, hogyan haladjatok a teendőkkel, tele vagytok rengeteg kérdéssel és bizonytalansággal az esküvőtökkel kapcsolatosan, akkor a legjobb helyen jártok, mert személyre szabott esküvői tanácsadásunkat pont Nektek alkottam meg.

A tanácsadás arról szól, hogy végig Ti szervezitek a saját esküvőtöket, de közben a tanácsadás során egy tapasztalt esküvőszervezőtől kaptok szakmabeli tanácsokat, fókuszáltan a Ti esküvőtökhöz, hogy még könnyebben haladhassatok a saját esküvőtök szervezésével és gondtalanná váljon a készülődés időszaka.

Miért éri meg az esküvői tanácsadást igénybe venni?

Azért, mert:

Nektek való az esküvői tanácsadás, ha:

Ahol eddig találkozhattál velünk

A tanácsadásra előre kell időpontot egyeztetned.

Minden esküvő egyedi, megismételhetetlen esemény. Ne bízd a véletlenre életetek egyik legfontosabb napját.

A személyre szabott tanácsadás ára:
bruttó 25.000 Ft/óra

BÓNUSZ:
nem engedem el a kezetek a tanácsadás után sem, automatikus tagságot kaptok zárt Facebook csoportunkba, ahol rengeteg hasznos információt osztok meg és válaszolni tudok a későbbiek során is minden felmerülő kérdésetekre.

Fizetési lehetőségek:

  • banki átutalás
  • készpénz a tanácsadás alkalmával

Tedd könnyebbé és gondtalanná az esküvőre készülődést a személyes tanácsadás után egy hatalmas lendülettel, magabiztosan fogsz tudni tovább haladni az esküvőtök szervezésével, felvértezve egy halomnyi jó tanáccsal, tippekkel, ötletekkel.

100%-os pénz-visszafizetési garancia

Ha a tanácsadás első órája után úgy érzitek egyáltalán nem hasznos számotokra, nem ad semmilyen pluszt az egész, sőt feleslegesnek érzitek, akkor ezt nyugodtan jelezhetitek felém, mert kötekedés nélkül visszafizetem a pénzeteket és barátokként válunk el.

Töltsd ki a lenti űrlapot és kérj visszahívást időpont egyeztetéshez.

Először visszahívlak megadott elérhetőségeiden, hogy időpontot egyeztessük és egy picit beszéljünk az esküvőtökről, hogy a tanácsadás alkalmával minél hatékonyabban, fókuszáltan tudjunk haladni.

Mi történik miután kitöltötted az űrlapot?

  1. Töltsd ki az űrlapot és kattints a „Visszahívást kérek tanácsadáshoz” feliratú gombra
  2. Megadott e-mail címedre azonnal érkezni fog egy visszaigazoló levél a sikeres tanácsadás jelentkezésről, amiben minden fizetési információt megtalálsz.
  3. Én 24 órán belül visszahívlak, hogy időpontot egyeztessünk a személyes tanácsadáshoz.
  4. Gyertek el a tanácsadásra a megbeszélt időpontban.

Adatvédelem: Adataidra vigyázunk, nem adjuk ki senkinek és nem árasztunk el kéretlen, idegesítő e-mail-ekkel. A hírleveleinkről bármikor leiratkozhatsz egy kattintással.

Ha valami kérdésetek, aggodalmatok lenne, keressétek bátran Hajnik Ágotát az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszám

+36 30 329 94 66

E-mail cím

menyegzorefel@gmail.com

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva | MenyegzőreFel

Esküvői büdzsé kezelő komplex táblázatok + videó

Átfogó információs anyag, 6 db letölthető táblázat és egy hosszabb videó, hogy minden szempontot figyelembe vegyetek a kiadások feltérképezésénél és tudatosan, hatékonyan tudjátok tervezni, használni az esküvőre szánt költségkeretet.