fbpx

Bemutatkozás

Hiszem és vallom, hogy minden Jegyespár megérdemli a személyre szabott figyelmet és minőségi bánásmódot, hogy élete legszebb napja valóban a legszebb legyen, az oda elvezető úttal együtt.

Amiben a segítségetekre lehetek:

Hajnik Ágota vagyok,

Esküvőszervező, a MenyegzőreFel alapítója és a Menyegzői Tervező Napló szerzője.

Szenvedélyesen szeretem az esküvők és rendezvények világát.

Szívügyem a Jegyespárok boldogsága. Nincs annál nagyobb öröm számomra, ha tudásom legjavával szolgálhatok két szerelmes szívet, ha munkámmal könnyebbé és boldogabbá tehetem a hozzám forduló Jegyespárok életét és egy őszintén boldog élménnyé varázsolhatom életük legszebb napját, amire mindig óriási öröm bármikor visszagondolni, újra átélni az évfordulók és a szürke hétköznapok során.

Minden esküvő egyedi és különleges, megismételhetetlen esemény. Akárcsak egy Jegyespár szerelme.

Hiszem és vallom, hogy minden Jegyespár, így Ti is megérdemlitek a személyre szabott figyelmet és minőségi bánásmódot, hogy életetek legszebb napja valóban a legszebb legyen, az oda elvezető úttal együtt. Ezért pedig képes vagyok tűzön-vízen keresztül menni, fáradhatatlanul képviselni Titeket és az álmaitokat, megvalósítani minden egyedi kéréseteket, hogy az az egy nap, amellyel egy új életszakasz veszi kezdetét, igazán tökéletes legyen és pozitív élménye hosszú távon is elkísérjen Titeket, még a nehéz időkben is felmelegítse a szíveteket.

Keress bátran elérhetőségeim valamelyikén, hogy együtt csodaszéppé és felejthetetlen élménnyé varázsoljuk az esküvőtöket. 😊

Ahol eddig találkozhattál velünk

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva | MenyegzőreFel

Esküvői büdzsé kezelő komplex táblázatok + videó

Átfogó információs anyag, 6 db letölthető táblázat és egy hosszabb videó, hogy minden szempontot figyelembe vegyetek a kiadások feltérképezésénél és tudatosan, hatékonyan tudjátok tervezni, használni az esküvőre szánt költségkeretet.