fbpx

Esküvő lebonyolítása, aznapi koordináció

Ezt a szolgáltatásunkat azon Jegyespárok számára fejlesztettük ki, akik szeretnék maguk megszervezni az esküvőjüket, de a Nagy Napon szeretnének minden pillanatot őszinte boldogsággal megélni, azzal a gondtalan nyugalommal, és biztos tudattal, hogy a háttérben ott egy tapasztalt esküvőszervező, aki mindig mindenre odafigyel, megold minden feladatot, elsimítja a problémákat helyettük.

Egy esküvőt elejétől a végéig levezényelni, minden teendőre és minden szolgáltatóra odafigyelni, a felmerülő problémákat megoldani, embereket koordinálni és egy csapatként működtetni a közös cél: a Ti boldogságotok érdekében

Fókuszált munka

Általában 14-16 óra koncentrált szakmai készenlét, éber odafigyelés, folyamatos pörgés, mert mindig történik valami, amit józanul szemmel kell tartani, amire azonnal reagálni kell, hogy az egész esemény úgy alakuljon és minden úgy történjen, ahogyan azt Ti megálmodtátok.

Bízzátok tapasztalt szakemberre esküvőtök lebonyolítását, koordinálását, hogy Ti és családtagjaitok gondtalanul ünnepelhessetek és átélhessetek minden csodaszép pillanatot.

Én leveszem az ezzel kapcsolatos terheket a vállaitokról, Ti csak érezzétek jól magatokat és ünnepeljetek önfeledten a szeretteitek körében.

Ár: személyre szabott árajánlat alapján

Minden esküvőszervezői együttműködéshez egyedi árat kalkulálok.

Csak a ténylegesen elvégzett munkáért kell fizetnetek, amiről alapos tájékoztatást kaptok mindig.

Nincs két egyforma esküvő, így sosem készítek két egyforma árajánlatot, nem dolgozok sablonokkal. Az álmaitokról, életetek egyik legfontosabb napjáról van szó, nem sablon rendezvényről, ezért egyedi árajánlatot szoktam készíteni minden Jegyespárnak, ami úgy van kialakítva, olyan kondíciókkal és feltételekkel, amelyekre Nektek valóban szükségetek van, az előzetesen átbeszéltek alapján.

Kérjetek még ma visszahívást, hogy személyes találkozót egyeztessünk és átbeszélhessük esküvőtök részleteit.

Munkánkért 100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállalunk

Ha a közös munka során nem azt kapjátok, amiben megegyeztünk, aggodalomra ad okot a jelenlétünk és úgy érzitek nem könnyebbség, hanem inkább frusztráció velem együtt dolgozni, akkor ezt nyugodt szívvel jelezhetitek és én kötekedés nélkül visszaadom az addig fizetett pénzeteket teljes mértékben.

Ahol eddig találkozhattál velünk

Teljen őszinte boldogságban az esküvőtök napja, élvezzetek gondtalanul minden pillanatot a szeretteitek körében.

Kérjetek még ma visszahívást, hogy személyes találkozót egyeztessünk és átbeszélhessük esküvőtök részleteit.

Először egy személyes, kötetlen találkozót egyeztetünk, ahol átbeszéljük az elképzeléseiteket és kiderül tudunk-e együtt dolgozni a későbbiekben. Ez az alkalom teljesen INGYENES és kötelezettségmentes, ezután még bárhogyan dönthettek.

Adatvédelem: Adataidra vigyázunk, nem adjuk ki senkinek és nem árasztunk el kéretlen, idegesítő e-mail-ekkel. A hírleveleinkről bármikor leiratkozhatsz egy kattintással.

Ha valami kérdésetek, aggodalmatok lenne, keressétek bátran Hajnik Ágotát az alábbi elérhetőségeken:

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva | MenyegzőreFel

Esküvői büdzsé kezelő komplex táblázatok + videó

Átfogó információs anyag, 6 db letölthető táblázat és egy hosszabb videó, hogy minden szempontot figyelembe vegyetek a kiadások feltérképezésénél és tudatosan, hatékonyan tudjátok tervezni, használni az esküvőre szánt költségkeretet.