fbpx

Esküvő lebonyolítása, aznapi koordináció

Esküvőtök lebonyolítása, koordinálása maximális odafigyeléssel, személyre szabottan a Ti kéréseitekhez, álmaitokhoz igazodva.

Ezt a szolgáltatásunkat azon Jegyespárok számára fejlesztettük ki,

akik szeretnék maguk megszervezni az esküvőjüket, de a Nagy Napon szeretnének minden pillanatot őszinte boldogsággal megélni a szeretteikkel együtt, azzal a gondtalan nyugalommal és biztos tudattal, hogy a háttérben ott egy tapasztalt, profi esküvőszervező, aki mindig mindenre odafigyel, megold és elsimít minden problémát, fennakadást helyettük.

Egy esküvőt elejétől a végéig levezényelni, minden teendőre és minden szolgáltatóra odafigyelni, a felmerülő problémákat megoldani, embereket koordinálni és egy csapatként működtetni a közös cél: a Ti boldogságotok érdekében

Fókuszált munka

Általában 14-16 óra koncentrált szakmai készenlét, éber odafigyelés, folyamatos pörgés, mert mindig történik valami, amit józanul szemmel kell tartani, amire azonnal reagálni kell, hogy az egész esemény úgy alakuljon és minden úgy történjen, ahogyan azt Ti megálmodtátok.

Bízzátok tapasztalt szakemberre esküvőtök lebonyolítását, koordinálását,

hogy Ti és családtagjaitok gondtalanul ünnepelhessetek és átélhessetek minden csodaszép pillanatot.

Én leveszem az ezzel kapcsolatos terheket a vállaitokról,

Ti csak érezzétek jól magatokat és ünnepeljetek önfeledten a szeretteitek körében.

Hajnik Ágota

Esküvőszervező
Visszahívás kérés

Ár: személyre szabott árajánlat alapján

Minden esküvőszervezői együttműködéshez egyedi árat kalkulálok.
  • Csak a ténylegesen elvégzett munkáért kell fizetnetek, amiről alapos tájékoztatást kaptok mindig.
Nincs két egyforma esküvő, így sosem készítek két egyforma árajánlatot, nem dolgozok sablonokkal. Az álmaitokról, életetek egyik legfontosabb napjáról van szó, nem sablon rendezvényről, ezért egyedi árajánlatot szoktam készíteni minden Jegyespárnak, ami úgy van kialakítva, olyan kondíciókkal és feltételekkel, amelyekre Nektek valóban szükségetek van, az előzetesen átbeszéltek alapján.

Visszajelzések

Ágotával egy Esküvőkiállításon találkoztunk és azóta is csak szuperlatívuszokban tudunk róla mesélni! Egészen az első pár szótól kezdve az utolsó ölelésekig minden perc szuper volt Vele, pedig akadályokból nem volt hiány a szervezés során. 🙂 Bár mi csak aznapi lebonyolításra kértük fel, nem csak a Nagy Napunkon vette le a stresszt a vállunkról, hanem az azt megelőző szervezési időszakban is rengeteg segítséget, támogatást kaptunk tőle lelkileg is! Szolgáltató ajánlásainak köszönhetően össze tudtuk állítani a leginkább hozzánk passzoló és bátran mondhatjuk, hogy tökéletes szolgáltatói csapatot, amin múlhat egy Esküvő sikere. Mindenért nagyon hálásak vagyunk Ágotának, szívből ajánljuk őt akár egy egyszerű tanácsadásra, akár teljes Menyegzőszervezésre! Nem fog senki csalódni, a profizmusa, precizitása és agilitása határtalan! <3

Szeretnénk nagyon megköszönni a rengeteg segítséget, amit tőled kaptunk. Egyedül sosem tudtuk volna ilyen szép esküvőt szervezni. Pont annyira volt családias és meghitt, de mégis szép és ünnepélyes, mint ahogy szerettük volna 🙂
Köszönettel,

Fanni & Dávid

Köszönjük Ágota, hogy segítettél nekünk megszervezni a tökéletes esküvőt! Rendkívül professzionális, elhivatott vagy és látszik, hogy nem a szervezési díj jelenti számodra a fő kompenzációt, hanem a jó érzés egy jól megszervezett esküvő után.

Zita & Bálint

Köszönjük Neked azt a sok-sok munkát és energiát amit belefektettél, hogy minden tökéletes legyen!
Köszönjük, hogy az adott helyzetből kihoztad a maximumot!
Köszönjük, hogy számíthattunk rád és hogy ilyen gördülékeny volt a Nagy Napunk!
Köszönjük, hogy ilyen csapatot állítottál mögénk!
És nem utolsó sorban köszönjük, hogy lett dekoráció! 🙂
Le a kalappal mindenért! De tényleg... not all heroes wear capes...
Örülünk, hogy megismertünk, maradj aki vagy és csináld még nagyon-nagyon sokáig ezt, mert nagyon-nagyon-nagyon értesz hozzá! 🙂 🙂
Hiányozni fognak a leveleid! 🙂
Szeretettel és hatalmas köszönettel:

Radics Viktor és Radics-Albert Zsófia
Teljen önfeledt nyugalomban az esküvő előtti pár nap és élvezzétek gondtalanul a Nagy Nap minden csodaszép pillanatát a szeretteitekkel együtt.

Kérjetek visszahívást a lenti űrlap kitöltésével

és beszélgessünk az álomesküvőtök részleteiről kötetlenül.

Adatvédelem: Adataidra vigyázunk, nem adjuk ki senkinek és nem árasztunk el kéretlen, idegesítő levelekkel. *

Mi fog történni, ha kitöltöd az űrlapot?

  • Töltsd ki az űrlapot és kattints a „Visszahívást kérek” feliratú gombra
  • A megadott e-mail címedre azonnal érkezni fog egy visszaigazoló levél.
  • Hamarosan visszahívlak megadott telefonszámodon, hogy az esküvőtökről beszéljünk.
  • Először egy személyes beszélgetést egyeztetünk, ahol az esküvőtök részleteit és az elképzeléseiteket beszéljük át alaposan. Ez az alkalom díjmentes és kötelezettségmentes, ezután még bárhogyan dönthettek.

Ha valami kérdésetek, aggodalmatok lenne, keressétek bátran Hajnik Ágotát az alábbi elérhetőségeken:

  • Copyright 2023 Minden jog fenntartva

Copyright 2023 © Minden jog fenntartva | MenyegzőreFel