fbpx

Teljes-körű Esküvőszervezés

Minden Jegyespár megérdemel egy tökéletes, minden mozzanatában különleges esküvőt, ahová egy könnyed, mosolygós esküvői készülődés vezet.

Teljes körű Esküvőszervező csomagunkkal olyan esküvő előtt álló Jegyespároknak kínálunk komplex megoldást, akik szeretnék, ha a legelejétől az utolsó teendőig mindenben maximális segítséget nyújtsunk, mert:

Mire számíthattok, ha engem választotok esküvőszervezőtöknek?

Minden esküvő egyedi és különleges, megismételhetetlen esemény. Akárcsak a Ti szerelmetek.

Hiszem és vallom, hogy minden Jegyespár megérdemli a személyre szabott figyelmet és minőségi bánásmódot, hogy élete legszebb napja valóban a legszebb legyen, az oda elvezető úttal együtt.

Mert nem mindegy, hogy milyen szájízzel ébredtek fel a Nagy Napon és nem mindegy milyen szájízzel sétáltok az oltár felé. Nem mindegy hogyan, milyen élményekkel vágtok neki a házaséleteteknek.

Én abban leszek a segítségetekre, hogy az esküvőtök szervezése során és a Nagy Napon olyan őszintén boldog, csodaszép pillanatokkal és örök emlékekkel gazdagodjatok, amellyel igazi élmény elkezdeni életetek egyik fontos szakaszát, a házasságotokat. Amelyből később is bármikor töltekezni tudtok, mert óriási öröm visszagondolni az esküvőtökre és a készülődés időszakára az évfordulók, vagy a szürke hétköznapok során.

Ahol eddig találkozhattál velünk

Amit a MenyegzőreFel esküvőszervezői munkájáról mindenképp érdemes tudnod:

fix díjért dolgozunk: nyíltan és őszintén felvállaljuk a munkánkkal járó feladatokat, ill. azok díjait, nincsenek láthatatlan/rejtett költségek

csak a ténylegesen elvégzett munkáért kell fizetnetek, amiről alapos tájékoztatást kaptok mindig

nincs zárt szolgáltatói kör: örömmel együtt dolgozunk az általatok már kiválasztott esküvői szolgáltatókkal

Teljes-körű esküvőszervező csomagunk tartalmazza többek között:

Ár: személyre szabott árajánlat alapján

Minden esküvőszervezői együttműködéshez egyedi árat kalkulálok.

Csak a ténylegesen elvégzett munkáért kell fizetnetek, amiről alapos tájékoztatást kaptok mindig.

Nincs két egyforma esküvő, így sosem készítek két egyforma árajánlatot, nem dolgozok sablonokkal. Az álmaitokról, életetek egyik legfontosabb napjáról van szó, nem sablon rendezvényről, ezért egyedi árajánlatot szoktam készíteni minden Jegyespárnak, ami úgy van kialakítva, olyan kondíciókkal és feltételekkel, amelyekre Nektek valóban szükségetek van, az előzetesen átbeszéltek alapján.

Kérjetek visszahívást mielőbb, hogy egy személyes beszélgetés keretein belül mindezt átbeszéljük részletesen. Ez teljesen ingyenes és kötelezettségmentes, utána még bárhogyan dönthettek.

Munkánkért 100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállalunk

Ha a közös munka során nem azt kapjátok, amiben megegyeztünk, aggodalomra ad okot a jelenlétünk és úgy érzitek nem könnyebbség, hanem inkább frusztráció velem együtt dolgozni, akkor ezt nyugodt szívvel jelezhetitek és én kötekedés nélkül visszaadom az addig fizetett pénzeteket teljes mértékben.

Teljen különösen meghitt, szárnyaló boldogságban az esküvőre készülés időszaka és a Nagy Nap minden pillanata!

Kérjetek még ma visszahívást a lenti űrlap kitöltésével és én 24 órán belül felkereslek megadott elérhetőségeiden. 

Adatvédelem: Adataidra vigyázunk, nem adjuk ki senkinek és nem árasztunk el kéretlen, idegesítő e-mail-ekkel. A hírleveleinkről bármikor leiratkozhatsz egy kattintással.

Ha valami kérdésetek, aggodalmatok lenne, keressétek bátran Hajnik Ágotát az alábbi elérhetőségeken:

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva | MenyegzőreFel

Esküvői büdzsé kezelő komplex táblázatok + videó

Átfogó információs anyag, 6 db letölthető táblázat és egy hosszabb videó, hogy minden szempontot figyelembe vegyetek a kiadások feltérképezésénél és tudatosan, hatékonyan tudjátok tervezni, használni az esküvőre szánt költségkeretet.