fbpx

A tökéletes Nagy Nap 12 + 1 pontja

Egy esküvő megszervezése izgalmas feladat minden Jegyespár életében.

Mindenki óriási lendülettel és lelkesedéssel vág neki ennek az új, csodákkal teli világnak és mindenki szeretné a lehető legtökéletesebbé varázsolni, tökéletesen megszervezni élete legfontosabb napját.

Az oltárig elvezető út sokszor lehet nehézkes és göröngyös, sokszor ütközhettek akadályokba, vagy kerülhettek olyan kihívások, problémák elé, amelyek megnehezítik a szervezést és a készülődés időszakát. Éppen ezért gyűjtöttem össze Neked 12 + 1 pontban azokat a legfontosabb dolgokat, amelyekre, ha odafigyeltek, akkor nagy eséllyel elkerülhetitek a stressz és a kétségbeesés halmozódását, és a készülődés időszaka valóban kiegyensúlyozott és őszintén boldog tud maradni az elejétől a végéig.

Töltsd le a pdf dokumentumot

és tedd valóban boldoggá és tökéletessé életetek egyik legfontosabb napját. 🙂

Ha úgy gondolod másnak is hasznos lehet, küld bátran tovább ezt a weboldal linket.

Adatvédelem: Adataidra vigyázunk, nem adjuk ki senkinek és nem árasztunk el kéretlen, idegesítő e-mail-ekkel. A hírleveleinkről bármikor leiratkozhatsz egy kattintással.

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva | MenyegzőreFel

Esküvői büdzsé kezelő komplex táblázatok + videó

Átfogó információs anyag, 6 db letölthető táblázat és egy hosszabb videó, hogy minden szempontot figyelembe vegyetek a kiadások feltérképezésénél és tudatosan, hatékonyan tudjátok tervezni, használni az esküvőre szánt költségkeretet.