fbpx

Menyegzőre Felkészítő ONLINE Workshop Menyasszonyoknak

ha már belekezdtél az álom-esküvő szervezésébe és szeretnéd minden álmotokat valóra váltani, miközben stresszmentesen, felszabadult boldogságban telik a készülődés időszaka is

Az online esküvői workshop olyan Menyasszonyoknak, Jegyespároknak ajánlott, akik már javában szervezik az esküvőjüket és szeretnének egy komplex rálátást a még hátralévő teendőkre, szeretnének költségcsökkentő tippeket, személyre szabott tanácsokat, egy precíz Forgatókönyvet, elkerülve a bakikat, csapdákat, hogy a hátralévő időben is stresszmentesen, boldogan tudjanak készülődni.

Egy esküvő megszervezése nem kis feladat, méltán érezheted néha úgy magad, mintha egy kupis szobában lennél és azt sem tudod pontosan, mikor melyik teendővel haladj, hogy semmi se maradjon ki a végén.

Közben rengeteg kérdést kapsz a családtagoktól, a barátoktól, mindenki próbál jobbnál-jobb tanácsokkal ellátni, néha a saját ízlését Rátok erőltetni és Ti próbálok udvariasan lavírozni a beszélgetésekben, elkerülni a konfliktusokat és lehetőség szerint mindenkinek a vágyát figyelembe venni úgy, hogy a Ti álmaitok is valóra válnak.

Ha elkezdesz keresgélni az interneten, akkor láthatod, hogy ma már rengeteg opció és lehetőség közül választhattok, temérdek információ zúdul Rátok, de mégis nehéz eligazodni a feladat-tenger közepén és félő, hogy vannak olyan területek, teendők, amikre nem is gondoltok, hiszen teljesen járatlanok vagytok az esküvőszervezés útján.

Nincs könnyű dolgod, de nem lehetetlen, amire vállalkoztál. Az online worshopon egy komplex tudásanyagot adok át, hogy könnyedén haladhassatok a szervezés többi részével és egy tökéletes Nagy Nappal zárjátok ezt az izgalmas utazást.

Nem csak elméleti információkat fogsz hallani, hanem segítek a költségvetés vezetésében, a hátralévő teendők rendszerezésében, elmondom hol szokott a legtöbb Jegyespár hibákat véteni, milyen buktatók és csapdák várhatnak Rátok, illetve a Nagy Nap Forgatókönyvét is összeállítjuk közösen, hogy a workshop után már kész tervekkel, leírásokkal, menetrenddel távozz és ezeken maximum csak finom hangolni kelljen a következő hetekben, hónapokban.

A workshop során végig biztosítok kérdezési lehetőség, hogy minél több személyre szabott tanáccsal, információval tudj gazdagodni. 

Miről lesz szó

a Menyegzőre Felkészítő Online Workshopon?

Amit az elméleti információk mellett közösen elkészítünk:

Regisztrálj a lenti űrlap kitöltésével

és kövesd az otthonod kényelméből az online workshopot.

Ki tartja a workshopot?

Hajnik Ágota, Esküvőszervező, a MenyegzőreFel alapítója és a Menyegzői Tervező Napló szerzője.

Szenvedélyesen szeretem az esküvők és rendezvények világát.

Szívügyem a Jegyespárok boldogsága. Nincs annál nagyobb öröm számomra, ha tudásom legjavával szolgálhatok két szerelmes szívet, ha munkámmal könnyebbé és boldogabbá tehetem a hozzám forduló Jegyespárok életét és egy őszintén boldog élménnyé varázsolhatom életük legszebb napját, amire mindig óriási öröm bármikor visszagondolni, újra átélni az évfordulók és a szürke hétköznapok során.

Azért hoztam létre a Menyegzőre Felkészítő Online Workshopot, hogy azok számára is tudjak átfogó segítséget nyújtani személyes formában, akik nem tudnának vagy nem szeretnének egy teljes körű esküvőszervezői megbízást kifizetni, de az esküvőjüket igazán fontosnak tartják és szeretnék a készülődés időszakát nyugalommal, örömteljesen megélni, ahogy magát a Nagy Napot is.

Azért sűrítettem bele a tudásom legjavát az online workshopba, hogy a lehető legtöbb információt és szakmai tanácsot át tudjam adni Neked, személyre szabottan a Ti esküvői elképzeléseitekhez igazítva.

Nem csak előadásokat fogsz hallani tőlem, hanem adok teret a kérdéseknek és a workshop végén közösen állítjuk össze a Ti Nagy Napotok Forgatókönyvét.

Gyere el a Menyegzőre Felkészítő Online Workshopra

és távozz egy felszabadult boldogsággal, rengeteg tudással, személyre szabott tanácsokkal, hogy a Nagy Naphoz vezető út valóban átlátható és örömteljes legyen, buktatók, csalódások nélkül.

Időpont:

2022. ápr. 30. (szombat) 13:00 – 19:30

Helyszín:

a saját otthonod.

Ár:

bruttó 15.700 Ft 

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Early bird kedvezmény: 2022. ápr. 27. (szerda) 23:59-ig a részvételi díj 15.700 Ft HELYETT CSAK 9.900 Ft

Már csak ennyi idő maradt az Early bird kedvezmény igénybevételéig.

nap
óra
perc
mp

Biztosítsd be a helyed a workshopra a lenti űrlap kitöltésével.

Könnyítsd meg a dolgod és kérd a workshop mellé legnépszerűbb termékünket, a Menyegzői Tervező Naplót, ami egy komplex esküvőszervezői segédlet kifejezetten Jegyespároknak összeállítva.

A Naplóban megtalálsz minden esküvővel kapcsolatos információt, 13 részletes fejezeten keresztül vezet végig a szervezés minden teendőjén, helyet hagyva a saját jegyzeteidnek, álmaitoknak, kiegészülve rengeteg hasznos tanáccsal, tippekkel, ötletekkel.

A Menyegzői Tervező Napló ára: bruttó 9.800 Ft

Szállítási díj futárszolgálattal (GLS): + 1.500 Ft

Menyegzőre Felkészítő ONLINE Workshop 15.700 Ft

Menyegzőre Felkészítő ONLINE Workshop

Early bird kedvezménnyel ápr. 27-ig CSAK

9.900 Ft
15.700 Ft

Menyegzőre Felkészítő ONLINE Workshop + Menyegzői Tervező Napló 25.500 Ft

Menyegzőre Felkészítő ONLINE Workshop + Menyegzői Tervező Napló

Early bird kedvezménnyel ápr. 27-ig CSAK

19.700 Ft
25.500 Ft

+ a Napló szállítási díja

Gyere el a Menyegzőre Felkészítő Online Workshopra

és távozz egy felszabadult boldogsággal, rengeteg tudással, személyre szabott tanácsokkal, hogy a Nagy Naphoz vezető út valóban átlátható és örömteljes legyen, buktatók, csalódások nélkül.

Ha valami kérdésed, aggodalmad lenne, keresd bátran Hajnik Ágotát, a MenyegzőSzervezőt az alábbi elérhetőségeken:

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva | MenyegzőreFel

Esküvői büdzsé kezelő komplex táblázatok + videó

Átfogó információs anyag, 6 db letölthető táblázat és egy hosszabb videó, hogy minden szempontot figyelembe vegyetek a kiadások feltérképezésénél és tudatosan, hatékonyan tudjátok tervezni, használni az esküvőre szánt költségkeretet.