fbpx

Edina & Dorián vagány, erdei esküvője

„Tudom, nincsen véletlen, hogy meg van írva a sorsunk,
Szóval Te és én a jó időben, a legjobb helyen voltunk…”

Edina & Dorián esküvői meghívója ezzel az idézettel kezdődött. Ez a két sor annyira jól összefoglalja a kettejük szerelmét és egységét. Azt az összetartozást, amely kettejüket egy fantasztikus párossá kovácsolt, tökéletesen kiegészítik egymást.
A meghívót az Esküvőváró Design (Vincze-Kátai Dóri) készítette, ahogy a meghívó elején lévő egyedi, kézzel rajzolt grafikát is. Bámulatos volt, hogy Dóri úgy érzett rá Edina és Dorián karakterére, személyiségére az instrukcióim alapján, hogy konkrétan „vakon” rajzolta meg az őket ábrázoló figurákat, csak a grafika készítés legvégén küldtem fotót a Párról.
(Ne tévesszen meg senkit, a Vőlegény általában a középső nevét, Doriánt használja, de készült az utónevével is pár db meghívó, mert van, aki ezen szokta szólítani. 😊 )
Ez az egyedileg készült grafika több helyen is visszaköszönt az esküvő során.

Kattints a képekre és nézd meg őket teljes méretben

A Nagy Napot kb. 8 hónapon keresztül szerveztünk, terveztünk közösen nagy gonddal és odafigyeléssel. Nem kicsit volt szívemnek kedves megbízás, hiszen Edinával a BGE Pénzügy-Számvitel Karán egy csoportban koptattuk a padokat éveken keresztül, amikor még könyvelőnek készültem.

Egy laza, természetközeli esküvő volt az övéké 2019 június végén a Hármashatár-hegyi Hangárban, ami egy picit visszatükrözte a túrázó és akadályversenyeket imádó személyiségüket, ill. a bennük rejlő vagányságot. A legnagyobb félelmünk az időjárás volt, hiszen a szertartás a hegytetőn, a kilátó előtti pici tisztáson volt, igazi erdő közepe érzettel és Budapest teljes panorámájával. Az égiek kegyesek voltak hozzánk és szikrázó napsütés volt végig aznap, csupán este hűlt le kellemesre a levegő, ami az esti bulizáshoz pont jól jött.

Az esküvő jellegzetes növénye a kövirózsa volt, a vendégek köszönetajándékként is egy piciny kis kövirózsát kaptak, amely egyben „ültetőkkártya”-ként is szolgált.
A megható szertartás egyik különleges eleme a növényültetés volt, melyet Paulik Évi Szertartásvezető tett igazán egyedivé, Edina és Dorián szívhez szóló fogadalmával. Mindannyian könnyeztünk, egy felejthetetlen élmény marad ez a csodás szertartás is.

A dekorációban több helyen megjelenítettük a natúr fa színeket és a krétatáblás felületet, ill. a szabálytalan elrendezéseket, ami a helyszín egyik jellegzetessége. Botos Juli és csapata által készített dekorációba belecsempésztük még óvatosan a kék árnyalatait és az aranyló fényeket is a letisztult hófehér mellett.

Azt hiszem a csodás képek mindent elárulnak Edina és Dorián kapcsolatáról, őszinte mély érzelmek és az összetartozás szoros, láthatatlan köteléke. Hát, nem egy igazi csoda az őszinte szerelem? Az, ahogy ez a „láthatatlan” mély érzelem így össze tud kovácsolni emberéleteket? Szebb és jobb a világ általa.
A fotókat Léderer Anita – Amélie Photo készítette.

Kattints a képekre és nézd meg őket teljes méretben

Nézd meg az esküvőről készült videót is lentebb. Az én arcomra széles mosolyt csal akárhányszor csak végignézem és látom Edináékon azt az önfeledt boldogságot, amiből a Nagy Napon én is töltekezhettem.
A kedvenc pillanatom ebben a videóban a first look, amikor először pillantják meg egymást esküvői ruhában a szertartás előtt kettesben, meghitten. Azok az örömkönnyek, az a meghatottság, mély őszinte pillanatok, amiből a lángoló szerelem tükröződik vissza…az én szemembe is könnyeket csalnak a boldogságtól. 🙂
Ezek azok a pillanatok, amikért nekem esküvőszervezőként érdemes tűzön-vízen keresztül menni, hogy a végeredmény annyira tökéletes és különleges legyen, hogy örömkönnyek száza hulljon aznap, sok-sok felejthetetlen élménnyel társulva, amelyből a házas évek során is mindig öröm töltekezni, feleleveníteni őket.
A videót Bokor Ádám – Everlong Videó készítette.

Drága Edina és Dorián, legyetek nagyon-nagyon boldogok együtt és tartson örökké a szerelmetek, egy fantasztikus páros vagytok.

Köszönöm, hogy a bizalmatokba fogadtatok és Veletek együtt élhettem át azt a sok-sok szép pillanatot az esküvőtök szervezése és lebonyolítása során. Nagyon megtisztelő volt együtt töltetni Veletek ezt a pár hónapot és a Nagy Napot. 🙂

Minden esküvői kollégának ezúton is köszönöm az áldozatos, kiváló munkát.

Ha Te is szeretnéd, hogy életetek egyik legfontosabb napja igazán különleges legyen és egy önfeledt boldog, felejthetetlen élménnyé kovácsolódjon a készülődés időszaka, a Nagy Nappal együtt, akkor keress bátran ide kattintva, mert örömmel segítek a Ti esküvőtök megszervezésében és lebonyolításában.

Kattints a képekre és nézd meg őket teljes méretben

Megosztás:

Még több esküvő

Elegáns esküvő Budapest szívében – Anita & Olivér csodaesküvője
Fekete-arany esküvői dekoráció

Egy igazán különleges, káprázatosan szép téli esküvővel indult a 2023-as év esküvői s...

Tovább olvasom

Rusztikus romantika a Pikant Pajtában – Petra & Bence esküvője

Egy igazi örömünneplés a javából, így tudom jellemezni Petra & Bence csodaesküvőjét...

Tovább olvasom

Enikő & Bálint különleges, vagány esküvője

Enikő és Bálint először maguk vágtak neki az esküvőjük megszervezésének nagy lendület...

Tovább olvasom

Judit & Holger esküvője

Judit & Holger csodaszép esküvője 2019. július végén volt, aminek a lebonyolítását, ...

Tovább olvasom

Heléna & Balázs különleges esküvője

Két szív, két különböző kultúra, egy őszinte Szerelem, tökéletes összhang és egy kü...

Tovább olvasom

Hogyan verik át a gyanútlan Jegyespárokat? – megtörtént eset

Egy télvégi fagyos nap volt, amikor egy nagyon kedves külföldön élő Jegyespár megkeresett...

Tovább olvasom
  • Copyright 2023 Minden jog fenntartva

Copyright 2023 © Minden jog fenntartva | MenyegzőreFel