fbpx

Esküvői büdzsé kezelő komplex táblázatok + videó

legyen átlátható és könnyen kezelhető minden költség, ami az esküvő szervezése során felmerül

Egy esküvő megszervezése rengeteg teendővel és költséggel jár, a rendelkezésre álló büdzsét pedig minden Jegyespár szeretné a lehető leghatékonyabban felhasználni.

Esküvőszervezői munkám során azt tapasztalom, hogy a pénzügyek, az esküvő során felmerülő költségek, illetve az ezzel kapcsolatos kérdések mindig frusztrációt szoktak okozni a Jegyespárokban. Ez inspirált arra, hogy készítsek egy átfogó, informatív anyagot a témában, hogy ezzel is segíteni tudjak a költségek összesítésében, megosztva legjobb tudásomat, hogy minden szempontot figyelembe vegyetek a kiadások feltérképezésénél és tudatosan tudjátok tervezni, használni az esküvőre szánt költségkeretet.

Mivel az esküvői kiadások is sokféle kisebb-nagyobb költségtételből tevődnek össze, ezért többféle komplex táblázatot és egy hosszabb videós anyagot készítettem, hogy minél pontosabban és részletesebben tudjátok vezetni az esküvő során felmerülő költségeket.

A táblázatok nyomtatható formában készültek, így bármikor nálatok tudnak lenni, akár napközben is át tudjátok nézni, hogy minden részlet előttetek legyen.

Az Esküvői büdzsé kezelő komplex csomag tartalma:

Pont erre van szükségem,

letöltöm az Esküvői büdzsé kezelő komplex csomagot

Miről lesz szó az „Esküvői költségek hatékony kezelése” című videóban?

Esküvőszervezői munkám során tulajdonképpen minden esküvői szolgáltató árajánlata megfordul a kezeim alatt, melyeket én magam is táblázatokba rendezek, hogy azokat átadjam, elküldjem a Jegyespároknak, akiknek az esküvőjét szervezem, hogy előttük is átláthatóan megjelenjen a büdzsé alakulása.

Az elmúlt évek során felhalmozott tudásomat és a tapasztalataimat szeretném megosztani Veled egy pár perces videóba tömörítve, azzal a reménnyel, hogy ezáltal picit könnyebbé válik a költségek tervezése és az egész esküvő szervezése.

A videóban megosztok jó pár költségcsökkentő tippet és rengeteg gyakorlatba ültethető, hasznos tanácsot, hogy gördülékenyen tudjatok haladni az álomesküvő megszervezésével.

Töltsd le

az Esküvői büdzsé kezelő komplex táblázatokat és a videós anyagot,

hogy átlátható és könnyen kezelhető legyen a költségek alakulása végig a szervezés során.

Ár:

bruttó 1.300 Ft

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Fizetési lehetőségek:

Az Esküvői büdzsé kezelő komplex táblázatokat pdf formátumban és a videós anyagot e-mail-en küldjük el, amint beérkezik bankszámlánkra a megjelölt összeg.

Megrendelés

A csomag tartalma összefoglalóan:

Mi történik, miután kitöltöd az űrlapot?

1, Töltsd ki az itt található űrlapot és nyomj a „ Letöltöm az Esküvői büdzsé kezelő komplex csomagot” feliratú gombra. A címed a számla kiállításához szükséges. Ha szeretnél heti szinten rengeteg hasznos esküvői tanácsot, bennfentes esküvői tippeket kapni, akkor iratkozz fel a Menyegzői Hírlevelekre is.

2, Kapsz egy automatikus levelet a sikeres megrendelésről, amiben minden fizetési információt megtalálsz. Ha nem találod a levelet, nézz be a spam vagy a promóciók mappába is, mert sokszor ott landolnak a kiküldött leveleink.

3, Utald át a díjat a visszaigazoló levélben található bankszámlaszámra.

4, Amint beérkezik hozzánk a befizetés, még aznap küldünk egy értesítő levelet a sikeres befizetésről és elküldjük e-mail-en a számlát. Külön e-mail-ben küldjük el a táblázatokat pdf formában és a videó linkjét.

5, Töltsd le a táblázatokat, akár nyomtasd ki őket, nézd meg a videót és haladj könnyedén az álom-esküvőtök megszervezésével, miközben a költségek alakulása is átláthatóan előttetek lesz. 🙂

Ha kérdésed adódik a táblázatok kitöltése, vagy a költségekkel kapcsolatban, vagy szükségetek van segítségre az álom-esküvő megszervezése során, akkor keress bátran elérhetőségeimen, mert örömmel segítek Nektek.

Élményekkel teli készülődést és csodaszép Nagy Napot kívánok Nektek. 🙂

Szeretettel:

Hajnik Ágota

MenyegzőSzervező

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva | MenyegzőreFel

Esküvői büdzsé kezelő komplex táblázatok + videó

Átfogó információs anyag, 6 db letölthető táblázat és egy hosszabb videó, hogy minden szempontot figyelembe vegyetek a kiadások feltérképezésénél és tudatosan, hatékonyan tudjátok tervezni, használni az esküvőre szánt költségkeretet.