fbpx

Hogyan válassz esküvői fotóst és videóst a Nagy Napra?

A Nagy Nap után az esküvői fotók és videó felvételek őrzik azokat a csodaszép pillanatokat, melyeket közösen éltetek át a szeretteitekkel, ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen személyre bízzátok ezen pillanatok megörökítését.

Hogyan, milyen szempontok alapján válasszatok esküvői fotóst és videóst?

Miért fontos, hogy egy profi fotós örökítse meg a Nagy Napotok eseményeit?

Mikor szánjatok időt a kreatív fotózásra?

Legyen jegyesfotózás?

Ezeket a kérdéseket járjuk körbe V. Dávid Andrea fotóssal alábbi élő videóban, miközben jó pár hasznos tanácsot, tippeket, ötleteket osztunk meg Veletek, amivel könnyebbé válik az álomesküvő megszervezése, nézd vissza a videót. 🙂

Ha kérdésed van a témával kapcsolatban, vagy segítségre van szükséged a szervezésben, esetleg az esküvőd lebonyolításában, akkor írj nekem bátran. 🙂

Legyen szép napod és legyen mosolygós a menyegzőre készülődésed. 🙂

Szeretettel:

~Ágota~

A tökéletes Nagy Nap 12 + 1 pontja pdf

Részletes pdf dokumentum rengeteg hasznos tanáccsal, tapasztalatból merített tippekkel, hogy az álom-esküvő megszervezésével gördülékenyen és stresszmentesen haladjatok.

Töltsd le a pdf-et és tedd valóban boldoggá, tökéletessé életetek egyik legfontosabb napját.

Adatvédelem: Adataidra vigyázunk, nem adjuk ki senkinek és nem árasztunk el kéretlen, idegesítő e-mail-ekkel. A hírleveleinkről bármikor leiratkozhatsz egy kattintással.

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva | MenyegzőreFel

Esküvői büdzsé kezelő komplex táblázatok + videó

Átfogó információs anyag, 6 db letölthető táblázat és egy hosszabb videó, hogy minden szempontot figyelembe vegyetek a kiadások feltérképezésénél és tudatosan, hatékonyan tudjátok tervezni, használni az esküvőre szánt költségkeretet.