fbpx

A koronavírus két legfontosabb tanulsága a jövő évi esküvőkre vonatkozóan

Szerző
Hajnik Ágota

A jelenleg még fennálló (2020. március 24.) koronavírus miatti szankciók, korlátozások, rendezvények és esküvők eltörlése, halasztása, mindenki számára mélységesen nehéz helyzeteket eredményez.

Őszintén sajnálom, ha esetleg a Te esküvőd érintett ebben a helyzetben és szívből kívánom, hogy találjatok kiutat, megoldást együtt a Pároddal és a szolgáltatóitokkal ebből a nehéz szituációból.

Együtt Jegyespárként, higgyétek el, bármire képesek vagytok és a szerelmeteket nem fogja megkérdőjelezni semmilyen váratlan esemény, fennakadás. Tekintsetek úgy erre a fennakadásra, hogy ezzel még szorosabbá válik köztetek a kapcsolat és egység, ahogyan együtt, egymást támogatva juttok túl a nehézségeken, kéz a kézben haladva bármi történjen is.

Nézzük meg, hogy a jövőre tekintve mit lehet ebből a nehéz helyzetből tanulni, mi az, amit a jövő évi esküvőre készülő Jegyespároknak ebből érdemes megfogadniuk és beépíteniük a szervezés, tervezés során.

A két legfontosabb tanulság a jövő évi esküvőkre vonatkozóan:

1, Válasszatok kiváló, releváns szakmai tapasztalattal rendelkező, megbízható esküvői szolgáltatókat.

Egy kiváló, tapasztalt, megbízható esküvői szolgáltató az ilyen vis maior helyzetekben is, mint a mostani járvány okozta felfordulás, maximálisan mellettetek lesznek és mindent meg fognak tenni azért, hogy az esküvőtöket akár rugalmasan egy későbbi időpontban, de pontosan ugyanolyan tökéletesen meg lehessen tartani, akárcsak az eredeti tervek. Lelkesek és motiváltak lesznek abban, hogy segítsenek Nektek. Szívvel-lélekkel igyekezni fognak az ilyen nehéz helyzetben is, hogy a tőlük telhető lehető legjobb módon tudjanak Titeket támogatni.

Érdemes a szervezési folyamat során egy kiváló, megbízható esküvői szolgáltatóra egy picivel többet költeni, mert ők lesznek azok, akikre végig támaszkodni fogtok a Nagy Napon és az ilyen váratlan, nehéz helyzetekben is. Az pedig nagyon nem mindegy, hogy teljes nyugalommal és magabiztossággal számíthattok a kiválasztott szolgáltatóitokra, vagy gyomorgörccsel indultok neki éltetek egyik legfontosabb napjának.

2, Kössetek minden szolgáltatóval szerződést.

Szerződés nélkül patt helyzetben találjátok magatokat a váratlan problémák idején. Nem tudtok mire hivatkozni, ha időpontot akartok módosítani, vagy az előre megbeszélt szerződési feltételeket és árat át akarjátok vinni, mondjuk a következő évre.

Szerződés nélkül egyenes az út a visszaélések felé (’a szó elszáll, az írás megmarad’) és szerintem az esküvő szervezése alatt pontosan elég stressz, konfliktushelyzet merül fel, minthogy még a szerződés plusz aggodalomra adjon okot az életeteken.

Egy jó szerződés nyugalmat ad, bebiztosít Titeket bármi történjen is, mindkét fél érdekeit védi, szem előtt tartja, korrekt módon.

Ha a következő évre tervezitek az esküvőtöket, ezt a két tanácsot fogadjátok meg. Bármikor fennállhat hasonló rendkívüli állapot (jelen esetben a koronavírus miatti korlátozások), vagy bármilyen váratlan helyzet, az élet sokszor kiszámíthatatlan fordulatokat hoz. A szerződés véd Titeket és egy kiváló szolgáltató mellett nem fogtok csalódni, bármi is történjen.

Ha elakadtál az esküvőd szervezése során, problémába ütköztél, vagy kérdésed van az esküvőszervezéssel kapcsolatban, keress bátran, örömmel segítek mindig. 🙂

Szép napot és mosolygós menyegzőre készülődést kívánok, 🙂

~Ágota~


A képet: Tóth András készítette
Weboldal: http://andras-photo.com/

A képen szereplő esküvőt szervezte: Alida Wedding Esküvő- és Rendezvényszervezés

Esküvő lebonyolításában segített: MenyegzőreFel – Hajnik Ágota

Megosztás:

Még több cikk

Hogyan válassz esküvői fotóst és videóst a Nagy Napra?

A Nagy Nap után az esküvői fotók és videó felvételek őrzik azokat a csodaszép pillanatok...

Tovább olvasom

Hogyan tud igazán különleges és meghitt lenni az esküvői szertartás? Beszélgetés Plesz Márti Szertartásvezetővel

Egy esküvőn az egyik leginkább várt és legszebb rész maga a szertartás, amely során szere...

Tovább olvasom

2 + 1 dolog, ami a legtöbb problémát és stresszt szokta okozni az esküvőkön

Egy esküvő megszervezése izgalmas feladat minden Jegyespár életében, de nem feltételen csa...

Tovább olvasom

Ötletek, inspiráció egy csodaszép esküvőhöz

Különleges smaragdzöld, könnyed elegancia, egy csipetnyi letisztult aranyló csillogás, fino...

Tovább olvasom

Hogyan készüljön el az esküvői dekoráció a Nagy Napra

Az esküvői dekoráció az egyik legnépszerűbb és legvonzóbb téma, amikor belevágtok a Nag...

Tovább olvasom

Hogyan válassz menyasszonyi ruhát? 7 jó tanács a menyasszonyi ruhapróbához

Az esküvő napja minden Menyasszony számára fontos esemény és nem túlzás azt állítani, h...

Tovább olvasom
  • Copyright 2023 Minden jog fenntartva

Copyright 2023 © Minden jog fenntartva | MenyegzőreFel