fbpx

Menyegzői Tervező Napló

amivel könnyebbé és átláthatóbbá válik az esküvőd szervezése, tervezése

A Menyegzői Tervező Napló egy komplex, Jegyespároknak készült, esküvőszervezői segédlet, amelyben megtalálsz minden fontos információt, ami a tökéletes Nagy Nap megtervezéséhez szükséges 13 fejezeten keresztül részletesen, kiegészítve jó sok gyakorlatból hozott tanáccsal, tippekkel, ötletekkel.

Kérdések és vázlatpontok segítségével átláthatóan végigvezet a szervezés összes fázisán, lépésről-lépésre, minden teendőn, így még véletlenül sem fog kimaradni semmi.

Vásárold meg magadnak MOST, vagy kérd meglepetésként szeretteidtől.

Haladj könnyedén és hatékonyan az esküvőd szervezésével, a Menyegzői Tervező Napló nagy segítségedre lesz ebben, mert:

(A Naplót folyamatosan fejlesztjük, aktualizáljuk, nincsenek elavult információk benne, sőt ez már a második, bővített kiadás.)

A kitöltésével tulajdonképpen már meg is vagy a szervezés kimerítően nagy, fejtörést okozó részével.

Habár esküvői szolgáltatókat Neked kell keresni, a problémákat Neked kell kezelni, de mindeközben nem fogsz elveszni a feladat-tenger kellős közepén, mert mindig tudni, látni fogod, hogy mi a következő lépés.

Egy kincset érő társ, amely ott lapulhat a táskádban minden nap, rengeteg időt és energiát megspórolva Neked, megőrizve legféltettebb álmaidat is.

Akkor is nagy segítség, ha még semmi elképzelésetek nincs a menyegzőtöket illetően, hiszen a kérdések, a vázlatpontok, maga a felépítés úgy vezet végig a szervezés folyamatán, hogy kristálytisztán megszülessen a fejedben és a szívedben a Nagy Nap képe, még ha most káosznak is érzed az egészet.

Mit tartalmaz

a Menyegzői Tervező Napló?

Pont erre van szükségem!

Miben más ez a Napló,

mint a többi hasonló esküvőtervező napló?

A Menyegzői Tervező Napló abban különbözik a többi, hasonló példánytól, hogy szerzője, egy működésben lévő esküvőszervező, valós esküvői tapasztalatokkal a háta mögött, aki tudása legjavával szeretné szolgálni a hozzá forduló Jegyespárokat, megosztva a gyakorlatban szerzett tapasztalatait, tudását, hogy Te ne keveredj semmilyen bakiba a szervezés során. Elvégre esküvőd csak egy lesz, nincs ismétlési lehetőség.

A többi hasonló példányt jellemzően grafikus, designer, dekoros, fotós, meghívókészítő és egyéb más esküvői szegmensben dolgozó szolgáltató hozta létre, akiknek nincs teljes rálátásuk az egész szervezői folyamatra. Egy esküvőszervező elejétől végéig a Jegyespárok mellett van, látja és tapasztalja milyen nehézségeken, problémákon, stresszhelyzeteken mennek végig a Párok a szervezés során, amelyekre folyamatosan megoldást kínál, segít a megoldásukban, így sokkal hitelesebb és nagyobb rálátással rendelkezik az egész esküvői szakmára és a szervezői folyamatokra.

A Menyegzői Tervező Napló reklámok nélkül csak a tiszta tudás átadását szolgálja. Sallangok és mellébeszélés nélkül mutat utat Nektek az esküvőtök megszervezéséhez.

Nem kell papír fecnikre írogatnod, vagy innen-onnan összevadászni a jegyzeteidet, amiket napközben a kezed ügyébe eső helyre írtál fel, mert a Menyegzői Tervező Naplódban minden egy helyen lesz, átlátható formában.

Strapabíró, nyugodtan forgathatod.

Életed legszebb napjának megálmodása, megszervezése időt és energiát igényel, amihez sokszor kell belenézz, belelapozz, beleírj ebbe a Naplóba, de nem kell félned, nem fog szétesni a kezeid között. Nem fog szégyent hozni Rád, amikor egyeztetsz 1-1 esküvői szolgáltatóval, bármikor büszkén előveheted a táskádból, mert egy igazán szép, elegáns darab.

A Nagy Nap után pedig egy kedves emlék marad, amely egy helyen őrzi minden gondolatodat, a menyegzőtök terveit, csodaszép pillanatait.

Haladj könnyedén és hatékonyan az esküvőd szervezésével

és vásárold meg MOST online vagy kérd meglepetésként a SAJÁT Menyegzői Tervező Naplódat.

Lapozz bele a Menyegzői Tervező Naplóba az alábbi videóra kattintva:

Ajándékok

kizárólag a Menyegzői Tervező Napló vásárlóinak

Automatikus tagság zárt esküvői Facebook csoportunkba, ahol egy működésben lévő esküvőszervezőtől és egy pozitív esküvőre készülődő közösségtől kaphatsz személyre szabott tanácsokat, tippeket, segítséget minden esküvői kérdéssel, problémával kapcsolatosan.

3 db különleges, extra hasznos letölthető pdf tanulmány:

Ezeket a tanulmányokat máshol nem teszem közzé, kizárólag a Napló vásárlói tölthetik le.

Ára: bruttó 9.800 Ft helyett bruttó 7.900 Ft

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.

Fizetési lehetőségek:

Szállítási lehetőségek:

Külföldi címre történő szállítás esetén kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az oldal alján megadott elérhetőségeken, mert ebben az esetben a szállítási díj növekedni fog.

A Naplók szállítást végző partnerünk: WebShop Iroda és GLS Futárszolgálat.

Esküvőszervezői Időrend Jegyespároknak

egy végtelenül hasznos, komplex kiegészítő a Napló mellé

Ez egy részletes lista, mely az esküvőszervezés minden főbb teendőjét felöleli pontokba szedve, hogy mindig tudd mikor milyen sorrendben érdemes haladnod, és végig átlátható legyen számodra az esküvőre készülődés folyamata.

Tulajdonképpen ez a lista a Menyegzői Tervező Napló rövidített kivonata időrendbe állítva, amely jó iránymutatást ad az álom-esküvőtök megszervezéséhez, hogy minden rendben legyen és semmi se maradjon ki.

890 Ft HELYETT AJÁNDÉK

Kérd a Naplót

csodaszép, exkluzív díszdobozos csomagolásban.

Ha szeretnéd igazán különleges formában átadni, ajándékként a Naplót, vagy szeretnéd magadat meglepni, akkor kérd a Naplót exkluzív díszdobozos kiszerelésben.

A doboz szállítás közben sem sérül meg, mert dupla csomagolást alkalmazunk, így garantált a tökéletes minőség, amikor megérkezik hozzád.

Csak futáros szállítással kérhető, így tudjuk biztosítani a tökéletes minőséget.

Ára: + 990 Ft

100%-os pénz-visszafizetési garancia

Ha megvásároltad a Menyegzői Tervező Naplót és a vásárlástól számított 30 napon belül, használat közben azt érzed egyáltalán nem hasznos a számodra, nem könnyíti meg az életedet, nem segítség a szervezésben, tervezésben, sőt inkább frusztráló magaddal hurcolni, akkor ezt nyugodt szívvel jelezheted felénk és mi kötekedés nélkül visszaadjuk a Napló teljes árát.

Ahol eddig találkozhattál velünk

Legyen könnyed és nyugodt az esküvőre készülődés a Menyegzői Tervező Naplóval és a hozzáadott rengeteg AJÁNDÉKkal.

Megrendelés

Árak összefoglalóan:

Menyegzői Tervező Napló: 9.800 Ft helyett 7.900 Ft

Esküvőszervezői Időrend: 890 Ft helyett AJÁNDÉK

Szállítási lehetőségek:

  • postai kézbesítés (elsőbbséggel, ajánlottan): + 1.500 Ft

Hogyan tudod megvásárolni a Menyegzői Tervező Naplót?

  1. Töltsd ki az itt található űrlapot és kattints a „Megvásárolom a Naplót” feliratú gombra.
  2. Kapsz egy automatikus levelet, amiben minden fizetési információt megtalálsz.
  3. Utald át a Napló teljes árát. 
  4. Amint beérkezik hozzánk a Napló ára, még aznap küldünk egy értesítő levelet és feladjuk postán elsőbbséggel, ajánlottan a számlával együtt.
  5. A Naplók kiszállítása kb. 1-2 munkanapot vesz igénybe (hétvégén és ünnepnapokon a posta nem dolgozik).

Óvintézkedések a Napló szállítása kapcsán

A járvány ideje alatt, kérlek, inkább a futáros kiszállítást és előre utalásos fizetési módot válassz, így garantálni tudjuk, hogy a csomag fertőzésmentesen jut el hozzád, kiiktatva a testi érintkezések számát.

A logisztikáért és kiszállításért felelős partnercégünk maximálisan betartja a higiéniai előírásokat, minden csomagot fertőtlenítenek átvétel és átadás előtt, ill. naponta többször fertőtlenítik a rakodó, pakoló helyiségeiket is.

A Naplók kiszállítás zavartalanul működik, fertőzésmentesen.

Adatvédelem: Adataidra vigyázunk, nem adjuk ki senkinek és nem árasztunk el kéretlen, idegesítő e-mail-ekkel. A hírleveleinkről bármikor leiratkozhatsz egy kattintással.

Ha valami kérdésetek, aggodalmatok lenne, keressétek bátran Hajnik Ágotát az alábbi elérhetőségeken:

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva | MenyegzőreFel

Esküvői büdzsé kezelő komplex táblázatok + videó

Átfogó információs anyag, 6 db letölthető táblázat és egy hosszabb videó, hogy minden szempontot figyelembe vegyetek a kiadások feltérképezésénél és tudatosan, hatékonyan tudjátok tervezni, használni az esküvőre szánt költségkeretet.