fbpx

Sikeres letöltés

Sikeresen letöltötted az Esküvőszervezői Időrendet a jegyzetelős lapokkal együtt.

Kérlek, ellenőrizd a megadott e-mail címed, mert a pdf-et ebben a pillanatban elküldtük Neked. Ha nem találod a beérkező levelek között, akkor nézd meg a spam mappát is, előfordul, hogy oda érkeznek a leveleink.

Ha pár perc elteltével sem érkezne meg a levél, akkor kérlek, mindenképp írj, keress minket a weboldal alján lévő elérhetőségeinken, mert valami fennakadás történhetett, amit kijavítunk, ha jelzed.

Ha az esküvőd minden részletét szeretnéd egy helyen átláthatóan vezetni, akkor ajánlom figyelmedbe a Menyegzői Tervező Naplót, ami egy komplex esküvőszervezői segédlet kifejezetten Jegyespároknak összeállítva. Minden olyan témát és információt felölel, ami egy esküvő tökéletes megszervezéséhez szükséges, kiegészülve rengeteg hasznos tanáccsal, ötletekkel, gyakorlatba ültethető tippekkel.

Ha most megvásárolod a Menyegzői Tervező Naplót, akkor egy 60 perces ingyenes esküvői tanácsadást is adok mellé ajándékként 25.000 Ft értékben.

Az ingyenes tanácsadás lehetőségét nem tudom korlátlanul felkínálni, mert véges a kapacitásom, ezzel máshol nem fogsz találkozni, úgyhogy arra biztatlak gondold át alaposan a döntésed.

Ha kérdésed van, vagy problémába ütközöl, írj, keress nyugodtan.

Szép napot és mosolygós menyegzőre készülődést kívánok Neked,

Hajnik Ágota

MenyegzőSzervező

Kövess minket Facebook-on és Instagram-on,

hogy értesülni tudj a legújabb, legfrissebb trendekről, érdekességekről, menyegzői hasznos infókról és a munkásságunkról.

Facebook

www.facebook.com/menyegzorefel

Instagram

www.instagram.com/menyegzorefel

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva | MenyegzőreFel

Esküvői büdzsé kezelő komplex táblázatok + videó

Átfogó információs anyag, 6 db letölthető táblázat és egy hosszabb videó, hogy minden szempontot figyelembe vegyetek a kiadások feltérképezésénél és tudatosan, hatékonyan tudjátok tervezni, használni az esküvőre szánt költségkeretet.