fbpx

Útravaló az álom-esküvő megszervezéséhez

csak az Esküvő Palota látogatóinak

Esküvőszervezői Időrend + jegyzetelős lapok a könnyebb szervezéshez, tervezéshez

Az Esküvőszervezői Időrend egy részletes lista, mely az esküvőszervezés minden főbb teendőjét felöleli pontokba szedve, hogy mindig tudjátok mikor milyen sorrendben érdemes haladnotok, és végig átlátható legyen számotokra az esküvőre készülődés folyamata.

Tulajdonképpen a Menyegzői Tervező Napló rövidített, tömör kivonata időrendbe állítva, amely jó iránymutatást ad az álom-esküvőtök megszervezéséhez, hogy minden rendben legyen és semmi se maradjon ki.

Normál esetben az Esküvőszervezői Időrendet csak a Menyegzői Tervező Napló mellé lehet megvásárolni, de most az Esküvő Palota látogatóinak ingyenesen elérhetővé tettük, hogy még könnyebb legyen az álom-esküvőre való készülődés.

A letölthető Esküvőszervezői Időrend pdf-ként, nyomtató formában készült, listaszerűen, így bármikor előttetek lehet és az elvégzett feladatokat ki is tudjátok pipálni a listából.

Külön jegyzetelős lapokat is készítettünk, hogy a szervezés során felmerülő ötleteket, gondolatokat le tudjátok írni egy helyre.

Töltsd le

az Esküvőszervezői Időrendet és a jegyzetelős lapokat kényelmesen itt

Ha kérdésed adódik, elakadtok a szervezés során, vagy szükségetek van egy szakértő segítségre az álom-esküvőtök megszervezéséhez, lebonyolításához, akkor keressetek bátran elérhetőségeimen, mert örömmel segítek Nektek.

Élményekkel teli készülődést és csodaszép Nagy Napot kívánok Nektek. 🙂

Szeretettel:

Hajnik Ágota

MenyegzőSzervező

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva | MenyegzőreFel

Esküvői büdzsé kezelő komplex táblázatok + videó

Átfogó információs anyag, 6 db letölthető táblázat és egy hosszabb videó, hogy minden szempontot figyelembe vegyetek a kiadások feltérképezésénél és tudatosan, hatékonyan tudjátok tervezni, használni az esküvőre szánt költségkeretet.