fbpx

Sikeres letöltés

Sikeresen letöltötted a pdf dokumentumot.

Kérlek, ellenőrizd a megadott e-mail címed, mert a pdf-et ebben a pillanatban elküldtük Neked. Ha nem találod a beérkező levelek között, akkor nézd meg a spam mappát is, előfordul, hogy oda érkeznek a leveleink.

Ha pár perc elteltével sem érkezne meg a pdf, akkor kérlek, mindenképp írj, keress minket a weboldal alján lévő elérhetőségeinken, mert valami fennakadás történhetett, amit kijavítunk, ha jelzed.

Mindenképp nézd végig ezt a videót, mert van egy MEGLEPETÉSem a számodra!

Play Video
Play Video

Ha most megvásárolod a Menyegzői Tervező Naplót, akkor egy 60 perces ingyenes esküvői tanácsadást is adok mellé ajándékként 25.000 Ft értékben.

Az ingyenes tanácsadás lehetőségét nem tudom korlátlanul felkínálni, mert véges a kapacitásom, ezzel máshol nem fogsz találkozni, úgyhogy arra biztatlak gondold át alaposan a döntésed.

Ha kérdésed van, vagy problémába ütközöl, írj, keress nyugodtan.

Szép napot és mosolygós menyegzőre készülődést kívánok Neked,

Hajnik Ágota

MenyegzőSzervező

Telefonszám

+36 30 329 94 66

E-mail cím

menyegzorefel@gmail.com

Kövess minket Facebook-on és Instagram-on,

hogy értesülni tudj a legújabb, legfrissebb trendekről, érdekességekről, menyegzői hasznos infókról és a munkásságunkról.

Facebook

www.facebook.com/menyegzorefel

Instagram

www.instagram.com/menyegzorefel

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva | MenyegzőreFel

Esküvői büdzsé kezelő komplex táblázatok + videó

Átfogó információs anyag, 6 db letölthető táblázat és egy hosszabb videó, hogy minden szempontot figyelembe vegyetek a kiadások feltérképezésénél és tudatosan, hatékonyan tudjátok tervezni, használni az esküvőre szánt költségkeretet.