fbpx

Sikeres megrendelés

Már küldtem is egy automatikus visszaigazoló levelet megadott e-mail címedre, amiben minden fizetési információt megtalálsz, vess egy pillantást e-mail postafiókodra.

A vásárlást követően egy külön levélben fogjuk elküldeni a zárt esküvői Facebook csoportunkba való csatlakozással kapcsolatos információkat.

FONTOS!

Ha fizetési módként az átutalást választottad és más utalja át helyetted a pénzt, akkor kérlek mindenképp írj egy levelet, hogy az illető a Te megrendelésedet egyenlíti ki, különben nem fogjuk tudni kinek szállítsuk a Naplót.

Iratkozz fel a Menyegzői Hírlevelekre, mert sok hasznos információt küldök Neked a Napló használatával, kitöltésével és az esküvő megszervezésével kapcsolatban. Elsőként kapsz infót minden esküvői újdonságról, aktualitásról, hasznos tanácsokról, tippekről és szakmai bennfentes tartalmakról tőlem.

Kövess minket Facebook-on és Instagram-on,

hogy értesülni tudj a legújabb, legfrissebb trendekről, érdekességekről, menyegzői hasznos infókról és a munkásságunkról.

Facebook

www.facebook.com/menyegzorefel

Instagram

www.instagram.com/menyegzorefel

Csodaszép napot és mosolygós Menyegzőre készülődést kívánok! 🙂

Hajnik Ágota

MenyegzőSzervező

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva | MenyegzőreFel

Esküvői büdzsé kezelő komplex táblázatok + videó

Átfogó információs anyag, 6 db letölthető táblázat és egy hosszabb videó, hogy minden szempontot figyelembe vegyetek a kiadások feltérképezésénél és tudatosan, hatékonyan tudjátok tervezni, használni az esküvőre szánt költségkeretet.