fbpx

Menyegzői Tervező Napló

EXTRA esküvői AJÁNDÉKCSOMAG

amivel igazi élmény az álom-esküvő szervezése, tervezése

Tökéletes karácsonyi ajándék minden Menyasszony számára.

Válaszd az örömteljes esküvői készülődést és vásárold meg magadnak Karácsonyra, vagy kérd szeretteidtől meglepetésként.

Menyegzői Tervező Napló EXTRA esküvői AJÁNDÉKCSOMAG tartalma:

A Menyegzői Tervező Napló egy olyan komplex, Jegyespároknak készült, esküvőszervezői segédlet, amelyben megtalálsz minden fontos információt, ami a tökéletes Nagy Nap megtervezéséhez szükséges 13 fejezeten keresztül részletesen, kiegészítve jó sok gyakorlatból hozott tanáccsal, tippekkel, ötletekkel.

 

Így nem Neked kell agyalnod azon, hogy mi miután következik, milyen támpontok alapján kell felépítened az esküvőtöket, hogy minden jól alakuljon.

Nem kell hosszú órák, napok alatt a net előtt görnyedve összevadásznod a szervezés lépéseit, feladatait. Mindeközben azon görcsölnöd, hogy vajon kimaradt-e valami? Vajon megbízható forrásból szeded össze az infókat?

Kérdések és vázlatpontok segítségével átláthatóan végigvezet a szervezés összes fázisán, lépésről-lépésre, minden teendőn, így még véletlenül sem fog kimaradni semmi.

Válaszd az örömteljes esküvői készülődést és vásárold meg magadnak Karácsonyra, vagy kérd szeretteidtől meglepetésként.

Haladj könnyedén és hatékonyan az esküvőd szervezésével, a Menyegzői Tervező Napló nagy segítségedre lesz ebben, mert:

(A Naplót folyamatosan fejlesztjük, aktualizáljuk, nincsenek elavult információk benne, sőt ez már a második, bővített kiadás.)

A kitöltésével tulajdonképpen már meg is vagy a szervezés kimerítően nagy, fejtörést okozó részével.

Habár esküvői szolgáltatókat Neked kell keresni, a problémákat Neked kell kezelni, de mindeközben nem fogsz elveszni a feladat-tenger kellős közepén, mert mindig tudni, látni fogod, hogy mi a következő lépés.

Egy kincset érő társ, amely ott lapulhat táskádban minden nap, rengeteg időt és energiát megspórolva Neked, megőrizve legféltettebb álmaidat is.

Akkor is nagy segítség, ha még semmi elképzelésetek nincs a menyegzőtöket illetően, hiszen a kérdések, a vázlatpontok, maga a felépítés úgy vezet végig a szervezés folyamatán, hogy kristálytisztán megszülessen a fejedben és a szívedben a Nagy Nap képe, még ha most káosznak is érzed az egészet.

Mit tartalmaz

a Menyegzői Tervező Napló?

Pont erre van szükségem!

Miben más ez a Napló,

mint a többi hasonló esküvőtervező napló?

A Menyegzői Tervező Napló abban különbözik a többi, hasonló példánytól, hogy szerzője, egy működésben lévő esküvőszervező, valós esküvői tapasztalatokkal a háta mögött, aki tudása legjavával szeretné szolgálni a hozzá forduló Jegyespárokat, megosztva a gyakorlatban szerzett tapasztalatait, tudását, hogy Te ne keveredj semmilyen bakiba a szervezés során. Elvégre esküvőd csak egy lesz, nincs ismétlési lehetőség.

A többi hasonló példányt jellemzően grafikus, designer, dekoros, fotós, meghívókészítő és egyéb más esküvői szegmensben dolgozó szolgáltató hozta létre, akiknek nincs teljes rálátásuk az egész szervezői folyamatra. Egy esküvőszervező elejétől végéig a Jegyespárok mellett van, látja és tapasztalja milyen nehézségeken, problémákon, stresszhelyzeteken mennek végig a Párok a szervezés során, ezekre megoldást kínál folyamatosan, így sokkal hitelesebb és nagyobb rálátással rendelkezik az egész esküvői szakmára.

A Menyegzői Tervező Napló reklámok nélkül csak a tiszta tudás átadását szolgálja. Sallangok és mellébeszélés nélkül mutat utat Nektek az esküvőtök megszervezéséhez.

Nem kell papír fecnikre írogatnod, vagy innen-onnan összevadászni a jegyzeteidet, amiket napközben a kezed ügyébe eső helyre írtál fel, mert a Menyegzői Tervező Naplódban minden egy helyen lesz, átlátható formában.

 

Strapabíró, nyugodtan forgathatod.

Életed legszebb napjának megálmodása, megszervezése időt és energiát igényel, amihez sokszor kell belenézz, belelapozz, beleírj ebbe a Naplóba, de nem kell félned, nem fog szétesni a kezeid között. Nem fog szégyent hozni Rád, amikor egyeztetsz 1-1 esküvői szolgáltatóval, bármikor büszkén előveheted a táskádból, mert egy igazán szép, elegáns darab.

A Nagy Nap után pedig egy kedves emlék marad, amely egy helyen őrzi minden gondolatodat, a menyegzőtök terveit, csodaszép pillanatait.

Haladj könnyedén és hatékonyan az esküvőd szervezésével

és vásárold meg MOST online a SAJÁT Menyegzői Tervező Naplódat. vagy kérd szeretteidtől karácsonyi ajándékként.

Lapozz bele a Menyegzői Tervező Naplóba az alábbi videóra kattintva:

Ajándékok

kizárólag a Menyegzői Tervező Napló vásárlóinak

Automatikus tagság zárt esküvői Facebook csoportunkba, ahol egy működésben lévő esküvőszervezőtől és egy pozitív esküvőre készülődő közösségtől kaphatsz személyre szabott tanácsokat, tippeket, segítséget minden esküvői kérdéssel, problémával kapcsolatosan.

3 db különleges, extra hasznos letölthető pdf tanulmány:

Ezeket a tanulmányokat máshol nem teszem közzé, kizárólag a Napló vásárlói tölthetik le.

EXTRA esküvői AJÁNDÉKOK MÉG minden Napló vásárlónak

Esküvőszervezői Időrend

egy végtelenül hasznos, komplex kiegészítő a Napló mellé

Ez egy részletes lista, mely az esküvőszervezés minden főbb teendőjét felöleli pontokba szedve, hogy mindig tudd, mikor milyen sorrendben érdemes haladnod és végig átlátható legyen számodra az esküvőre készülődés folyamata.

Tulajdonképpen ez a nyomtatott lista a Menyegzői Tervező Napló rövidített kivonata időrendbe állítva, amely jó iránymutatást ad az álom-esküvőtök megszervezéséhez, hogy minden rendben legyen és semmi se maradjon ki.

Esküvői büdzsé kezelő komplex csomagv

Átfogó információs anyag, 6 db letölthető táblázat és egy hosszabb videó, hogy minden szempontot figyelembe vegyetek a kiadások feltérképezésénél és tudatosan tudjátok tervezni, használni az esküvőre szánt költségkeretet. Hiánypótló információs anyag az álomesküvő szervezése során.

60 perces személyre szabott esküvői tanácsadás

Személyre szabott tanácsok, egyéni útmutatás kifejezetten a Ti esküvőtökre fókuszálva. Ha elakadtok a szervezés során, vagy problémába ütköztetek, akkor egyeztetünk egy időpontot és segítek, hogy a kérdések eltűnjenek és Ti újra könnyedén, egy jó nagy adag lendülettel tudjatok tovább haladni az álomesküvő szervezésével. Az esküvői tanácsadást a Napló szerzője, Hajnik Ágota tartja, aki egy működésben lévő, tapasztalt Esküvőszervező.

Díszdobozos csomagolás

Exkluzív díszdobozos csomagolásban érkezik hozzád a Napló, amely azonnal be is kerülhet a fa alá. Elegáns és hasznos ajándék ezen a csodás ünnepen.

Ingyenes kiszállítás

A Naplók kiszállítása most teljesen ingyenes. A szállítást végző partnerünk: WebShop Iroda és GLS Futárszolgálat.

Az extra esküvői csomag ára:

bruttó 39.480 Ft HELYETT most CSAK bruttó 25.900 Ft

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.

Fizetési lehetőségek:

Külföldi címre történő szállítás esetén kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az oldal alján megadott elérhetőségeken, mert ebben az esetben a szállítási díj növekedni fog.

A Naplók szállítást végző partnerünk: WebShop Iroda és GLS Futárszolgálat.

Kérd a Naplót

csodaszép, exkluzív díszdobozos csomagolásban. + AJÁNDÉK 30 perces esküvői tanácsadás

Ha szeretnéd igazán különleges formában átadni, ajándékként a Naplót, vagy szeretnéd magadat meglepni, akkor kérd a Naplót exkluzív díszdobozos kiszerelésben.

 

A doboz szállítás közben sem sérül meg, mert dupla csomagolást alkalmazunk, így garantált a tökéletes minőség, amikor megérkezik hozzád.

 

Az elegáns díszdobozos kiszerelés mellé most karácsony alkalmából egy 30 perces személyre szabott esküvői tanácsadást adunk ajándékba, hogy még könnyebb legyen az álom-esküvőre való készülődés.

 

Csak futáros szállítással kérhető, így tudjuk biztosítani a tökéletes minőséget.

Ára: + 990 Ft

100%-os pénz-visszafizetési garancia

Ha megvásároltad a Menyegzői Tervező Naplót és a vásárlástól számított 30 napon belül, használat közben azt érzed egyáltalán nem hasznos a számodra, nem könnyíti meg az életedet, nem segítség a szervezésben, tervezésben, sőt inkább frusztráló magaddal hurcolni, akkor ezt nyugodt szívvel jelezheted felénk és mi kötekedés nélkül visszaadjuk a Napló teljes árát, sőt a visszaszállítás költségét is álljuk.

Legyen könnyed és nyugodt az esküvőre készülődésed, a Menyegzői Tervező Naplóval és a Karácsonyi EXTRA esküvői AJÁNDÉKCSOMAGGAL.

Vásárold meg most online vagy kérd szeretteidtől meglepetésként.

Megrendelés

Menyegzői Tervező Napló EXTRA esküvői AJÁNDÉKCSOMAG tartalma:

Karácsonyi extra esküvői csomag ára: 39.480 Ft HELYETT most CSAK 25.900 Ft

  1. Kattints a „Megvásárolom a csomagot” feliratú gombra.
  2. A Fizetés oldalon töltsd ki az ott található űrlapot, válaszd ki a szállítási módot és add le a megrendelésed. (Csak magánszemélyek részére tudunk számlát kiállítani!)
  3. Kapsz egy automatikus levelet, amiben minden fizetési információt megtalálsz.
  4. Utald át a Napló teljes árát. Ha utánvétes fizetést kértél, akkor majd a futárnak kell készpénzben fizetned.
  5. Amint beérkezik hozzánk a Napló ára, még aznap küldünk egy értesítő levelet és (attól függően milyen szállítási módot választottál) átadjuk a futárnak a Te Naplódat a számlával együtt. Ha utánvétes fizetést kértél, akkor a futártól kapsz értesítő levelet a Napló kiszállításával kapcsolatban, ez esetben személyesen kell fizetned a helyszínen.
  6. A Naplók kiszállítása kb. 1-2 munkanapot vesz igénybe (hétvégén és ünnepnapokon a futárszolgálat és a posta nem dolgozik).

Ha valami kérdésetek, aggodalmatok lenne, keressétek bátran Hajnik Ágotát az alábbi elérhetőségeken:

Copyright © Minden jog fenntartva | Menyegzőre Fel | Adatvédelmi tájékoztató | Készítette: WeblapDoki

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva | MenyegzőreFel