fbpx

Sikeres megrendelés

Sikeresen megrendelted az Esküvői büdzsé kelező komplex csomagot.

Kérlek, ellenőrizd a megadott e-mail címed, mert már küldtem is egy automatikus visszaigazoló levelet, amiben minden fizetési információt megtalálsz, vess egy pillantást e-mail postafiókodra.

Ha nem találod a levelet, nézz be a spam vagy a promóciók mappába is, mert sokszor ott landolnak a kiküldött leveleink.

A fizetést követően egy külön levélben fogjuk elküldeni a táblázatokat és a videót.

FONTOS!
Ha más utalja át helyetted a pénzt, akkor kérlek mindenképp írj egy levelet, hogy az illető a Te megrendelésedet egyenlíti ki, különben nem fogjuk tudni kinek küldjük el a táblázatokat és a videót.

Ha az esküvőd minden részletét szeretnéd egy helyen átláthatóan vezetni, akkor ajánlom figyelmedbe a Menyegzői Tervező Naplót, ami egy komplex esküvőszervezői segédlet kifejezetten Jegyespároknak összeállítva. Minden olyan témát és információt felölel, ami egy esküvő tökéletes megszervezéséhez szükséges, kiegészülve rengeteg hasznos tanáccsal, ötletekkel, gyakorlatba ültethető tippekkel.

Ha most megvásárolod a Menyegzői Tervező Naplót, akkor egy 60 perces ingyenes esküvői tanácsadást is adunk mellé ajándékként 25.000 Ft értékben.

Ha kérdésed van, vagy problémába ütközöl, írj, keress nyugodtan.

Szép napot és mosolygós menyegzőre készülődést kívánok Neked,

Hajnik Ágota

MenyegzőSzervező

Kövess minket Facebook-on és Instagram-on,

hogy értesülni tudj a legújabb, legfrissebb trendekről, érdekességekről, menyegzői hasznos infókról és a munkásságunkról.

Facebook

www.facebook.com/menyegzorefel

Instagram

www.instagram.com/menyegzorefel

Copyright 2021 © Minden jog fenntartva | MenyegzőreFel

Esküvői büdzsé kezelő komplex táblázatok + videó

Átfogó információs anyag, 6 db letölthető táblázat és egy hosszabb videó, hogy minden szempontot figyelembe vegyetek a kiadások feltérképezésénél és tudatosan, hatékonyan tudjátok tervezni, használni az esküvőre szánt költségkeretet.